Jeep Wrangler on the Jeep Academy test track in Vielsalm

Ontdek nieuwe horizonten

Welkom!

Indien u eigenaar van een Jeep® bent, dan bent u verschillend van de andere automobilisten. Het contact met de natuur, de aantrekking tot wijde, open ruimten, de hartstocht voor het rijden op alle terrein, de fair-play, de zin voor vrijheid en onafhankelijkheid: dat zijn uw kenmerken. In de Jeepclub gaat u gelijkgestemde zielen ontmoeten. "Jeepers" met een Jeepziel.

Jeepclub richt een reeks activiteiten in waarvan het avontuur de rode draad vormt. U dient echter geen rallykampioen te zijn: een "Trail rated" Jeep zal u veilig en wel tot de eindbestemming voeren. Ook brengen wij U informatie met betrekking tot Jeep related activiteiten waar onze leden actief zijn.

Jeepclub is een activiteit georganiseerd door Fuoristrada Vzw. Jeep Club BeLux was erkend als officiële Jeepclub voor België en Luxemburg door Chrysler Jeep International en is nu ook erkend als officiële club door FCA en maakt deel uit van het Jeep Owners Group netwerk.

Jeep Owners Group network

 

Volgen kan ook via Facebook.

Goed om weten: al onze reizen worden in samenwerking met erkende reisagentschappen georganiseerd, of in toepassing van het Vlaamse decreet van 13/07/2012 houdende het statuut der reisbureau's (BS 14/08/2012).

U bent ook welkom op de site www.jeep.be.

Ver.uitgever: Fuoristrada VZW, Dr Carlierstraat 31 te 1851 Grimbergen

 
Visit Jeep Outfitter for Jeep apparel